קורס רו פוד וסופר פוד למתחילים
.

קורס רו פוד וסופר פוד טבעוני

 

 מתחילים ב 7/6/21

 4 מפגשים בימי שני ערב 

שעות 17:00-21:00

במטבח הפרטי שלי בכרכור 

 

תזונת הרו היא העשירה והבריאה ביותר בתחום התזונה, טבעונית לחלוטין, ללא מוצרי חלב, ללא קמח, ללא ביצים וללא סוכר תעשייתי, מורכבת רק מחומרי גלם טבעיים ובריאים באמת, מעולה לילדים, ספורטאים ולכל אחד ואחת מאיתנו!


העיקרון הבסיסי של תזונת הרו הוא שלא מבשלים או מחממים את האוכל מעל 42 מעלות, מה שמותיר אותו כפי שהוא - חי ומלא אנרגיה עם כל הערכים התזונתיים הטבעיים שלו, הויטמינים, המינרלים, חומצות השומן ונוגדי החימצון המצויים בשפע באוכל החי.


מטבח הרו הוא חגיגה קולינארית בכל קנה מידה. המטבח מאופיין בשפע טעמים חיים, צבעים, יופי ויצירתיות והכי חשוב שכל המתכונים שנילמד בקורס הזה, הם כולם מתכונים קלים ומהירים להכנה,מתאימים לאורח החיים המודרני והמהיר שלנו והכי בריאים וטעימים שיש - תתכוננו להרבה טעמים חדשים ומרגשים שלא הכרתם!

מה מצפה לך בקורס רו פוד וסופר פוד למתחילים עם ניר לוי?

מרק מיסו יפני טבעוני

כל המתכונים טבעוניים לחלוטין, ללא גלוטן, ביצים, סוכר או חלב! 

נלמד את העקרונות הבסיסיים של הרו פוד והסופר פוד - טכניקות וצורת הגשה, טיפים, איכויות ויתרונות בריאותיים של כל חומר גלם איתו נעבוד.

התנסות והכנה מעשיים וארוחת ערב עשירה מעשה ידינו בסיום כל מפגש...

חוברת מתכונים מלאה של כל הנלמד בקורס כדי לבשל גם בבית -למשפחה ולחברים! בקלות, בפשטות ובהנאה צרופה

נלמד אילו חומרי גלם וסופר פוד כדאי לקנות- למעלה מ15 סוגים של סופר פוד, איך בוחרים, במה משתמשים וכיצד מפיקים מהם את כל הטוב שבהם.

נכין משקאות אנטיאוקסידנטיים, מנקי רעלים למיניהם ותחליפים נהדרים לחלב, שוקו ועוד

סדנאות שהן חוויה קולינרית מעשירה

לבשל בריא עם שף ניר לוי

קורס רו פוד וסופר פוד מתאים במיוחד גם ל... 

כל מי שמעוניין להכיר את עולם הרו פוד מקרוב, להכניס לחייו את הסופר פוד הבריאים בעולם לגופו, ללמוד טכניקות הכנה והגשה ייחודיות והעשרה קולינרית

סוכרתיים, סובלים מדלקות, למי שחסרה אנרגיה עקב עייפות מצטברת, ספורטאים, ילדים ועוד...

עונת הקיץ! תזונת רו פוד מורידה את טמפרטורת הגוף במעלה אחת לפחות וכך אנו שומרים על תפקוד תקין של המערכות ונמנעים מתופעות כגון- לחץ דם גבוה, הזעת יתר וכו'

מי שרוצה לגוון את החיים בטעמים חדשים, צבעים מרעננים ותזונה מזינה ובריאה

למעוניינים להפחית במשקל בצורה בריאה ללא דיאטה, ללא רעב או קושי וגם לשומרים על משקל תקין ובריא

רגישים לגלוטן או לקטוז

מי שרוצה לבשל ברמה מקצועית אך עדיין לשמור על קלילות ופשטות המתכונים ואופן ההכנה

טבעוניים, צמחוניים או פשוט מעוניינים באורח חיים בריא יותר

4 מפגשי ערב 17:00-21:00

4 שעות כל מפגש

עלות הקורס:

500 4x תשלומים (2000₪) בלבד!

200₪ הנחה למגיעים בזוג: 3,800₪ (במקום 4,000₪)

לפרטים נוספים והרשמה לסדנה הקרובה -

השאירו פרטים בטופס או חייגו לטלפון 054-6484614

שם
דואר אלקטרוני
טלפון סלולארי

עולם הרו פוד ייפתח בפנייך ב- 4 מפגשים טעימים וקלים במיוחד!

מפגש מס' 1 - ארוחות פיקניק! ננקה את הגוף, ננשנש ונתפנק במתוקים

המתכונים שנכין במפגש הזה יעזרו יכולים ללוות אתכם מידי יום או בכל פעם שמתחשק. נתחיל בשייק ירוק המנקה רעלים ואפשר לשתות מידי בוקר או רק כשמרגישים צורך למשהו בריא במיוחד.

נלמד איך מפנקים את האורחים בפאי גבינת קשיו-לימון ותותים מרשים וטעים. לנשנוש מושלם נכין קרקרים עם פשתן, שיבולת שועל וירקות במייבש מזון, ולארוחה קלילה אך מפנקת לא פחות נכין סלט אבוקדו מקסיקני וגבינת מקדמיה עם טקסטורה משגעת וטעם נהדר.

מפגש מס' 2 - בניחוח אסייתי! חלב משקדים, סלט של שורשים וגלידה! הטבע מספק לנו הכל

לרגישים ללקטוז או נמנעים מחלב זהו מפגש אולטימטיבי! נלמד להכין חלב שקדים איכותי, נתפנק בקקאו שוט אצטקי - משקה שוקו אמיתי מפולי קקאו שתוכלו להכין לעצמכם או לחברים ולילדים בכל עת. נגלגל "פראש ספרינג רולס ויאטנמיים" - רולים מדפי אורז במילוי ירקות, פטריות ונבטים, רוטב טריאקי הום מייד טבעי, כמובן ללא חומרים משמרים או כימיקלים - נכין הכל לבד! "גבינת" פטה זרעים וקשיו, וסלט שורשים ואצות ים ברוטב מיסו מתקתק שיעשה לכם את השבוע.

קינוח אמרתם? ברור! גלידת בננה-וניל פקאן, שבבי קקאו ומאקה.

מפגש מס' 3 - בטעם איטלקי! ארוחת 3 מנות וגם קינוח - הכל רו וללא בישול!

נתחיל במשקה לימונדה גוג'י וזרעי צ'יה - סופר פודס וים של אנרגיה בכל לגימה.

למנה ראשונה נכין מרק גזר רוא שהוא חגיגה לעיניים ולחיך. למנה עיקרית בלי פחמימות - פסטה זוקיני ברוטב פסטו ועגבניות מיובשות מלאת טעם, צבע והנאה! לא נשכח ליד סלט קייל גוג'י ואגוזי לוז.

ואיך אפשר בלי לבבות של שוקולד רוא מפולי קקאו אמיתיים ועוגת בראוניס שוקולד חלומית. 

מפגש מס' 4- עם המון שוקולד, שייק ו....אצות?!

פתחתם פעם את היום עם שייק סופר אנטי אוקסידנט מפירות יער סגולים? מעכשיו כנראה שתתחילו. נכין גם פאד-תאי תאילנדי רו מאיטריות זכוכית, ירקות, פטריות ואצות. מטבל קארי ירוק תיאלנדי שיטריף לכם את בלוטות הטעם.

חטיף באונטי קוקוס מצופה ברוטב שוקולד, פאדג' דקדנס שוקולד ובר שוקולד רוא עם שקדים ואגוזים - כמו בחנויות רק הרבה יותר טעים ובריא.

פסטיבל של הנאה ולמידה במשותף המסתיים בארוחה חגיגית יחד!

משתתפים ממליצים...

כל מפגש בקורס הוא כמה שעות של שכרון חושים אמיתי!

אתמול הסתיים קורס רו פוד מדהים בניצוחו של ניר לוי. קורס מלא באהבה, תשוקה, אנרגיה שמלווה אותי, לא רק בזמן הקורס אלא גם לפני, בין ואחרי המפגשים. היה שווה לגמרי, נחשפתי לעולם מלא במינרליים, אנטי אוקסידנטים, חלבונים והכל מן הצומח.

היה כיף גדול!!!! לא יודע מה אתכם אני כבר רשום לקורס הבא.

משה שמיר

רק בריאות...

אהבתי מאד את החידוש והיצרתיות, את התחושה שכל מה שנכנס לגוף –בריא לו ומזין אותו בטוב. וכמובן ניר המקסים שהעביר את הידע בצורה נעימה וחיובית. תודה רבה! 


ליאת ציון

למה אצל ניר? כי הוא מאסטר!

אני זוכרת את הפעם הראשונה שלקחתי ביס משוקולד

RAW , שוקולד אמיתי, והבנתי שעבדו עלי שנים.

הטעם כל כך מושלם, וכל כך משמח את הנשמה ואת הגוף שברור לגמרי שזה הדבר האמיתי. וכמו כל דבר בחוקי החיים האלה , כשהוא טוב ונכון, הוא טוב ונכון לכוווווללללםםם - השוקולד הזה לא מנצל בעלי חיים, שוקולד על טהרת מרכיבים משובחים של אמאדמה, והוא בריא לגוף שלנו ולתדרים שלנו בטירוף. לפולי הקקאו יש תכונות מופלאות ממש, לא סתם בתרבויות עתיקות הוא נחשב למאכל האלים, אבל את כל התכונות המופלאות שלו בדרך כלל הורגים טוב טוב בכל מוצרי השוקולד התעשיתים. ואת הכל למדתי בקורס ללימוד הכנת שוקולד אמיתי ומענג עם ניר לוי - אחד המאסטרים שמסתובבים פה בארץ בימים אלו.

מיכל ליבידנסקי

Thank you Nir – You are a great Teacher

Nir is a great soul  and very professional. I Enjoyed every recipe and already started to make them at home.

This Course was amazing experience through Flavor, Health and Good Vibes. !


ג'ורדנה סאדה

הנה כמה שאלות שאני תמיד שמח לענות עליהן!

אם לא תמצאו את התשובה שלכם כאן, אל תהססו לפנות אליי  - 054-6484614 , ניר

האם הסדנה כשרה? 

הסדנה מתקיימת במטבח כשר עם השגחה של משגיח כשרות מטעם הרבנות הראשית לישראל. 

אני רוצה להגיע עם הבעל\ הבת\ האישה - אוכל לקבל הנחה? 

הכי כיף בזוג! אני מעניק לזוגות (בעל ואישה, אמא ובת, חברות) 10% הנחה ביחד. כדי שתוכלו ליצור יחד זכרונות מהנים במיוחד.

פחות נוח לי ללמוד בקבוצה , יש גם אפשרות לשיעור פרטי?

קודם כל תמיד אפשר (ואפילו כדאי) לבוא עם חבר\ה לקורס, ואפילו תיהנו ממחיר מיוחד. ואם בכל זאת בא לך שיעור פרטי- בכיף! צרו איתי קשר בטופס כאן למטה ונתאם יום ושעה נוחים עבורכם!

מתי אתה מגיע לאזור שלי?

הסדנאות נערכות בדרך כלל בתל אביב ולעיתים בפרדס חנה. אם יש לכם קבוצת אנשים שמעוניינת בקורס או סדנא חד פעמית -דברו איתי ואשמח להגיע. המארח\ת נהנים מהסדנא ללא עלות!

אני רוצה להביא את כל החברים! בעצם, אולי תבוא אתה אלינו?

סדנא פרטית רק לחברים או המשפחה היא כיף גדול ומתאימה לכל אירוע וגם סתם ליום חול. צרו איתי קשר בטופס כאן למטה ואשמח לפרט איך עושים את זה. המארח\ת אגב נהנים מהסדנא ללא עלות! ניפגש אצלך! 

אני רוצה רק מפגש אחד, זה אפשרי? 

בהחלט אפשרי! אפשר להצטרף גם רק למפגש בודד או שניים מתוך הקורס. הכי מומלץ לבוא למפגש הראשון ובידה ואהבתם אתם מוזמנים להישאר לכל הקורס. 

האם המפגשים תלויים אחד בשני או שכל מפגש עומד בפני עצמו?

כל מפגש עומד בפני עצמו כך שאפשר להצטרף למפגשים בודדים של הקורס ולקבל חווית ידע שלמה. כמובן שהקורס נבנה עם עומק שהולך וגדל ובסוף נותן חווית ידע ולימוד שלם ומעמיק אבל גם מפגש בודד יתן הרבה מעבר לטעימה!

 

לפרטים נוספים והרשמה לסדנה הקרובה -
השאירו פרטים בטופס או חייגו לטלפון 054-6484614

שם
טלפון סלולארי
דואר אלקטרוני

נעים להכיר - ניר לוי

ניר לוי - שף רו פוד וטבעוני
מומחה לתזונה איורוודית, מקרוביוטיקה, תזונה טבעונית, אוכל חי (Raw food) וסופר פוד. 

במסעותיו הרבים בעולם, ניר צבר ידע וכלים מגוונים בתחום המזון הבריא והטבעוני וניסיון רב בהנחיית סדנאות בישול בריא. כבר משנת 1999 ניר עוסק בבישול בריא ובלימודי אירוודה, תזונה בריאה, רו פוד וסופר פוד.

בשנת 2005 כבר החל ללמד את מיקרוביוטיקה ורו פוד בסדנאות וקורסים, 

וב- 2011 הקים ניר את המותג 'Wonderfood'  הכולל 

סדנאות בישול בריא, ייעוץ תזונה וניקוי גוף, קייטרינג טבעוני וחנות לממכר מזונות-על (Superfoods).

 

"אני אוהב לבשל, ליצור, אוהב בריאות, אדמה, אוהב חיים, חוגג את החיים דרך האוכל, דרך החושים, בריחות, בטעמים, במרקמים ובצבעים.

אוהב מוזיקה ומפגשים של אנשים סביב השולחן ובכלל. 

לאחר שנים של לימוד וחקירה מעמיקה בתחום התזונה הבריאה, בישול אורגני וטבעוני בקהילות ברחבי העולם והיכרות רבת שנים עם חומרי גלם בריאים וסופרפוד אני שמח יותר מהכל לחלוק את הידע והניסיון שצברתי.

היום אני רואה כשליחות את הצורך להגביר מודעות לתזונה בריאה, לשימוש בחומרי גלם טבעיים ולא מתועשים ולעורר את חדוות הבישול והיצירתיות במטבח."

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.