.

קורס בישול אסייתי טבעוני בריא

עם השף ניר לוי

גן השומרון:

4 מפגשי ערב 17:00-21:00

במטבח הפרטי שלי בגן שומרון (פרדס-חנה).

יוני: החל מה 20.6.18 ימי רביעי ערב.

אוקטובר: החל מה 10.10.18 ימי רביעי ערב.

 

תל אביב:

4 מפגשי ערב 17:00-21:00

בסטודיו לבישול, המלך חירם 15, יפו. 

יולי: החל מה 2.7.18 ימי שני.

אוקטובר: החל מה 8.10.18 ימי שני ערב.

 

 הסדנאות כשרות 

*במידה והמועד / שעות הקורס לא נוחים לכם, מומלץ להשאיר פרטים בטופס ואנו נעדכן אתכם במועדי הקורסים הבאים שיפתחו. 

זוהי הזדמנות עבורך להיפתח לעולם שלם של אלכימיה בתבלינים וטעמים אקזוטיים ולקבל השראה ממטבח של צבעים וטעמים חדשים,

מותאמים לאורח חיים בריא עם דגש על צמחונות וטבעונות.


יחד נצא למסע קולינרי שייקח אותנו מהודו הצבעונית עם המטבח האיורוודי - לתאילנד שתקפיץ אותנו הישר מהרחוב להתרגשות חדשה עם אוכל אותנטי ונחזור לשלווה והרמוניה של המטבח היפני המקרוביוטי, הכל על טהרת הבריאות והטבעונות.

מה מצפה לך בקורס לבישול אסייתי טבעוני ובריא עם ניר לוי?

מרק מיסו יפני טבעוני

כל המתכונים בסדנה טבעוניים, ללא גלוטן, ביצים, או חלב! המתכונים מכילים גם ווראציות לא טבעוניות למי שרוצה לשלב בשר או מוצרי חלב בבית.

היכרות עם 3 סוגי מטבחים מהמזרח : התאילנדי,

היפני- מקרוביוטי וההודי -אירוודי. מלאי טעם, צבע ותוכן!

נלמד את העקרונות הבסיסיים של כל אחד מהמטבחים,

תבלינים ייחודיים, טכניקות וצורת הגשה.

התנסות ובישול מעשי וארוחת ערב עשירה מעשה ידינו 

בסיום כל מפגש...

חוברת מתכונים מלאה של כל הנלמד בקורס כדי לבשל

גם בבית -למשפחה ולחברים!

נלמד אילו חומרי גלם ותבלינים כדאי לקנות- ללא חומרים

משמרים וכימיקלים כמו מונוסודיום ועוד...

נלמד להכין את הרטבים הקלאסיים מהבסיס - כמו טריאקי, קארי, צ'אטני ועוד - עם חומרים טבעיים בלבד.

* מתוך כיבוד מסורות המזרח מהם למדתי, אכיר לכם בקורס חומר גלם אחד שהוא לא טבעוני (רוטב דגים) ותינתן הבחירה לכל משתתף להוסיף או לא לצלחת. מלבד זאת כל חומרי הגלם בקורס טבעוניים לחלוטין. 

סדנאות שהן חוויה קולינרית מעשירה

לבשל בריא עם שף ניר לוי

קורס בישול אסייתי מתאים במיוחד גם ל... 

מי שרוצה לגוון את החיים בטעמים חדשים, צבעים מרעננים ותזונה מזינה ובריאה

רגישים לגלוטן או לקטוז

מי שרוצה לאמץ אורח חיים טבעוני בריא  

מי שרוצה לבשל ברמה מקצועית אך עדיין לשמור על קלילות ופשטות המתכונים

כל מי שמעוניין להכיר מתכונים מגוונים מעולם הבישול האסייתי, טכניקות הכנה והגשה ייחודיות והעשרה קולינרית

המזרח הרחוק ב 4 מפגשים מרתקים!

מפגש מס' 1 - דלהי,  הודו

מהמטבח ההודי - איורוודי נכין את המנות הללו - "דאל"- נזיד עדשים ושורשים, אורז בסמטי ארומטי, "פאלאק פניר" - תבשיל תרד עם טופו, "אלו גובי" - תבשיל ירקות הודי קלאסי עם כרובית ותפו"א, "ראיטה" - סלט יוגורט ותבלינים מיוגורט טבעוני העשוי מקשיו, צ'אטני כוסברה ונענע מרענן, קינוח "לאדו" מקמח חומוס, שקדים והל ומסאלה צא'י - תה תבלינים הודי עם חלב סויה.

מפגש מס' 2 - בנגקוק, תאילנד

במטבח התאילנדי העשיר נתנסה ב- מרק "טום יאם" - מרק תאילנדי עשיר עשבי תיבול קלאסיים- גלנגל, כפיר ליים, ג'ינג'ר, למון גראס, צ'ילי וליים. "סום טאם" - סלט פפאיה ירוקה (סלט הדגל של תאילנד - הסלט האהוב עלי ביותר!), אורז תאילנדי, תבשיל קארי ירוק בחלב קוקוס ולקינוח טפיוקה בחלב קוקוס ומנגו מתקתק.

מפגש מס' 3 - קופנגן, תאילנד

ממשיכים במטבח התאילנדי עם - מרק "טום קה" - מרק תאילנדי על בסיס חלב קוקוס וגלנגל, "ספרינג רול" - רולים מדפי אורז ממולאים בירקות, פטריות שיטאקי ונבטים ברוטב סאטה בוטנים ליים וצ'ילי. "פד-תאי" - איטריות אורז מוקפצות עם ירקות, נבטים, צ'ילי,כוסברה, בוטנים וליים. תבשיל פטריות מוקפצות וטופו ברוטב שיטאקה, צ'ילי וג'ינג'ר, ולקינוח גלידת סורבה קוקוס פסיפלורה טבעוני.

מפגש מס' 4- נגאסאקי, יפן

מרק מיסו קלאסי עם טופו ואצות, אורז יפני אדום, "גומה איי" - תרד מאודה בטחינה ושמשום קלוי, דלעת יפנית (אוקיידו) אפויה בתנור עם גבינת מקדמיה טבעונית. סלט מלפפונים ואצות ווקאמה עם שומשום שחור. סלט גזר ברוטב חרדל וואסבי וזרעים. טופו במרינדה יפנית קלאסית (מעולה!).

הנה כמה שאלות שאני תמיד שמח לענות עליהן

אם לא תמצאו את התשובה שלכם כאן, אל תהססו לפנות אליי  - 054-6484614 , ניר

האם הסדנה מיועדת גם למי שלא יודע לבשל?

כן לגמרי! אני מסביר את כל הטכניקות והמתכונים מאפס כך שהקורס לגמרי מתאים למי שאפילו יש מעט מושג במטבח ויחד עם זאת הקורס מאוד מעמיק בידע כך שמתאים גם לטבחים ושפים מקצועיים שרוצים להתמקצע במטבח האסייתי. לא תאמינו איך בקורס של ארבעה מפגשים תצליחו להגיע לרמה גבוהה של מנות אסיתיות בבית שלכם!

האם אתה מלמד איך לשלב בשר במתכונים למי שרוצה להכין בבית לא טבעוני 

כן, הקורס עצמו טבעוני אבל במנות שמתאים לשלב בהם בשר אני מלמד איך ומתי לשלב בשר. מה שחשוב זה לבוא וללמוד את הרטבים והטעמים, אחר כך לשלב בשר בבית זה קל. 

האם הסדנה כשרה?

הסדנה מתקיימת במטבח כשר עם השגחה של משגיח כשרות מטעם הרבנות הראשית לישראל. 

אני רוצה להגיע עם הבעל\ הבת\ האישה - אוכל לקבל הנחה? 

הכי כיף בזוג! אני מעניק לזוגות (בעל ואישה, אמא ובת, חברות) 10% הנחה ביחד. כדי שתוכלו ליצור יחד זכרונות מהנים במיוחד.

פחות נוח לי ללמוד בקבוצה , יש גם אפשרות לשיעור פרטי?

קודם כל תמיד אפשר (ואפילו כדאי) לבוא עם חבר\ה לקורס, ואפילו תיהנו ממחיר מיוחד. ואם בכל זאת בא לך שיעור פרטי- בכיף! צרו איתי קשר בטופס כאן למטה ונתאם יום ושעה נוחים עבורכם!

מתי אתה מגיע לאזור שלי?

הסדנאות נערכות בדרך כלל בתל אביב ובפרדס חנה. אם יש לכם קבוצת אנשים שמעוניינת בקורס או סדנא חד פעמית -דברו איתי ואשמח להגיע. המארח\ת נהנים מהסדנא ללא עלות!

אני רוצה להביא את כל החברים! בעצם, אולי תבוא אתה אלינו?

סדנא פרטית רק לחברים או המשפחה היא כיף גדול ומתאימה לכל אירוע וגם סתם ליום חול. צרו איתי קשר בטופס כאן למטה ואשמח לפרט איך עושים את זה. המארח\ת אגב נהנים מהסדנא ללא עלות! ניפגש אצלך! 

אני רוצה רק מפגש אחד, זה אפשרי?

בהחלט אפשרי! אפשר להצטרף גם רק למפגש בודד או שניים מתוך הקורס. הכי מומלץ לבוא למפגש הראשון ובמידה ואהבתם אתם מוזמנים להישאר לכל הקורס. 

האם המפגשים תלויים אחד בשני או שכל מפגש עומד בפני עצמו?

כל מפגש עומד בפני עצמו כך שאפשר להצטרף למפגשים בודדים של הקורס ולקבל חווית ידע שלמה. כמובן שהקורס נבנה עם עומק שהולך וגדל ובסוף נותן חווית ידע ולימוד שלם ומעמיק אבל גם מפגש בודד יתן הרבה מעבר לטעימה! 

פסטיבל של הנאה ובישול משותף המסתיים בארוחה חגיגית יחד!

 

מה ההשקעה שלך?

המחיר הוא: 1,600 ש"ח בלבד. 

מבצע מיוחד למגיעים בזוג: 2,880 ש"ח (במקום 3,200 ש"ח).

 

משתתפים ממליצים

באתי בגלל התמונות.. והתמכרתי!

דיגדג לי די הרבה זמן ללכת ללמוד בישול אסיאתי אצל ניר. התמונות היפות שהוא העלה והחשק לדעת איך לעשות את האוכל הזה- שנראה לי תמיד מסובך מידי בשבילי- ניצחו את ההיסוס והביאו אותי לקורס שלו. ארבעה מפגשים המוקדשים לבישול ההודי, התאילנדי והיפני. בכל אחד מהם ניר פתח לי דלת, שער, דרך לעולם של מחשבה וטעם והפך אותם למשהו שנמצא בהישג ידי. היה כל כך טעים וכל כך נעים וכל כך מלמד. תענוג. תודה ניר!

שי אביבי

וואו!!

טוב שמעו! מדובר בקורס כל כך מעורר וטעים אנחנו עמוק בפנים. ארוחות של תשוקה! ניר מדבר את שפת האוכל מהמקום הכי עמוק, מרתק ומכשף שיש. הכי הכי ממליצה! תודה ניר!


חן זיו

סדנא מרתקת ומעניינת ובעיקר טעימה!

בשבועות האחרונים יצא לי להשתתף בסדנת אוכל מדהימה ,עם השף הטבעוני ניר לוי,היה שם אוכל תאילנדי ואוכל יפני ובעיקר שף שבמטבח הוא גם סוג של מכשף,רוקח תבשילים מאוד טעימים ובנוסף לכל גם בריאים,תהליך ההכנה והארוחה שבאה בסופו מרתקים ומעניינים.מומלץ ביותר,אני נהנתי.

אביב פרץ

הגעתי בגלל סלט אחד והוקסמתי מהכל!

ניר – אתה מקצועי, אדיב, נעים ורגוע. נהנתי מהאוכל, האדיבות, הנועם, חומרי הגלם, הידע והמקצועיות.

כמי שמבשלת הרבה, יצאתי מהקורס עם הרבה ידע ובטחון, בטן שבעה

וחיוך בלב!

תודה לך ונתראה בהמשך. 


נורית עינן שפירא 

 

נעים להכיר - ניר לוי

ניר לוי - שף רו פוד וטבעוני
מומחה לתזונה איורוודית, מקרוביוטיקה, תזונה טבעונית, אוכל חי (Raw food) וסופר פוד. 

במסעותיו הרבים בעולם, ניר צבר ידע וכלים מגוונים בתחום המזון הבריא והטבעוני וניסיון רב בהנחיית סדנאות בישול בריא.

ב- 2011 הקים ניר את המותג 'Wonderfood'  הכולל 

סדנאות בישול בריא, ייעוץ תזונה וניקוי גוף, קייטרינג טבעוני וחנות לממכר מזונות-על (Superfoods).

 

"מבחינתי המטבח האסיאתי הוא מהמטבחים האהובים עלי ביותר, מטבח המשלב כל הרבה טעמים: חריף, חמוץ, מתוק, מלוח באיזון המושלם, המתכונים קלים לעיכול והם פשוט מרגשים עד כדי התמוגגות!!! 

אחרי שנים של חיים במזרח והיכרות עמוקה מבפנים של מטבחים אלו, אני שמח לחלוק איתכם את המתכונים האותנטיים בדיוק כמו שמכינים אותם במקור, עם התאמה ודגש על בריאות וטבעונות"


מוזמנים באהבה להיות חלק ממשפחת Wonderfood 

שלכם,  

לפרטים נוספים והרשמה לסדנה הקרובה -

השאירו פרטים בטופס או חייגו לטלפון 054-6484614

שם *
טלפון סלולארי *
דואר אלקטרוני *

מתעניינים דווקא בקורס רו פוד או קינוחים? לחצו על התמונה למבחר הקורסים

נוצר באמצעות מערכת רב דף מבית רב מסר

.