קורס בישול אסייתי בריא עם השף ניר לוי
.

קורס בישול אסייתי בריא

עם השף ניר לוי 

4 מפגשים - מסע קולינרי חוויתי ומרתק בשלושת המטבחים: ההודי, התאילנדי והיפני

כל הפרטים: ימים, שעות, מיקום ועלות למטה בהמשך...

רוצה ללמוד להכין בבית אוכל אסייתי אותנטי ממש כמו במסעדות הכי טובות?

רוצה ללמוד איך להכין אוכל בריא וטעים, בפשטות ובקלות?

קורס בישול אסייתי בריא

עם השף ניר לוי

מסע קולינרי חוויתי ומרתק בשלושה מטבחים

המטבח ההודי

המטבח ההודי מהעשירים בעולם, נשען על מסורת בת אלפי שנים עם ידע עצום של טכניקות בישול ושימוש נרחב בחומרי גלם ותבלינים.

בשיעור הזה תכירו מקרוב ולעומק את כל התבלינים הקיימים ואיך לשלב אותם נכון במתכונים.

תלמדו טכניקות בישול אופייניות למטבח ההודי כמו הקפצה של תבלינים, בניית קארי, הכנת אורז מושלם, עבודה נכונה עם עדשים, הכנת יוגורט טבעוני ועוד... הכל על פי עקרונות האיורוודה (הרפואה ההודית).

זהו שיעור חשוב מאוד כבסיס לטכניקות ושימוש נכון בתבלינים במטבח שלכם. 

 

המטבח התאילנדי

המטבח התאילנדי הוא ללא ספק אחד המטבחים המרגשים והטעימים ביותר בעולם. הוא עשיר במיוחד כי הוא מאגד אליו השפעות קולינריות רבות, מהודו, ויאטנאם ועד סין.

הוא בריא מטבעו, טרי, קליל, מלא חיות, צבע ואנרגיה.

התאילנדים הם המאסטרים של העבודה עם ארבעת הטעמים: החמוץ, מתוק, חריף, מלוח.

בקורס נבחן לעומק את אומנות האלכימיה של ארבעת הטעמים, נכיר חומרי גלם חדשים ומיוחדים ונכין מנות אותנטיות שיטיסו אותנו ברגע היישר לתאילנד האקזוטית בלי צורך בכרטיס טיסה.

ההתרגשות מובטחת!

המטבח היפני

המטבח היפני גם הוא עשיר מאוד ונשען על מסורת רבת שנים של תרבות שלמה. הוא מבטא בצורה הכי עמוקה את החיבור לטבע, עונות השנה, ניקיון, סדר, יופי ואסתטיקה.

הגישה היפנית היא מינימליסטית בטבעה, האוכל פחות מתובל, פשוט יותר ומתאים ליום יום.

השף היפני לעולם לא משתעמם. הוא יכין את את אותה מנה פעם אחר פעם ותמיד ישאף לשלמות.

בסדנה נעמיק בגישה המקרוביוטית (שיטת ריפוי באמצעות תזונה יפנית), נכיר לעומק את חומרי הגלם היפניים ונשלב אותם במנות ורטבים מנצחים. 

זוהי הזדמנות עבורך להיפתח לעולם שלם של אלכימיה בתבלינים וטעמים אקזוטיים ולקבל השראה ממטבח של צבעים וטעמים חדשים.

יחד נצא למסע קולינרי שייקח אותנו מהודו הצבעונית עם המטבח האיורוודי - לתאילנד שתקפיץ אותנו הישר מהרחוב להתרגשות חדשה עם אוכל אותנטי ונחזור לשלווה והרמוניה של המטבח היפני המקרוביוטי, הכל על טהרת הבריאות והטבעונות.

היי, אני ניר לוי, שף מנטור לבישול בריא, מתמחה במטבחים האסיתיים.

אחרי מסעות של למעלה מ 15 שנה בעולם ובמזרח בפרט, אני שמח לחלוק אתכם את כל הידע שצברתי וספגתי לעמקי הווייתי.

המטבח האסייתי מאוד קרוב לליבי, לא רק בזכות הטעמים המרגשים שלו, אלה בזכות כל הגישה והתרבות שעומדת מאחורי המטבחים האלו.

אוכל מבטא בצורה העמוקה ביותר תרבויות. אוכל, יותר משפה, מחבר בין אנשים, מקרב לבבות. הרצון שעומד מאחורי הבישול שלי הוא לגעת באנשים, לגעת בלב ולהרחיב את התודעה דרך האוכל. אני אוהב ללמד ועושה זאת כבר מעל 20 שנה. אני מאמין שבעזרת ידע של טכניקות, מודעות לחומרי גלם איכותיים ובריאים ואהבה בלב אפשר לבשל אוכל בריא מעורר חושים, שנוגע בכל הרבדים הרגשיים וגורם לסיפוק מלא ושלם. 

אני מזמין אותך לקורס בישול שהוא הרבה מעבר ללמידת מתכונים. קורס בישול שיפתח לך דלת רחבה לעולם מופלא של אוכל מרגש, גישה תזונתית בריאה וכל הידע הנדרש כדי להצליח לבשל אוכל אסייתי בריא וטעים בבית ביום יום. 

מה מצפה לך בקורס בישול אסייתי?

  כל המתכונים בסדנה הם ללא גלוטן ועל טהרת חומרי גלם טבעיים, ללא שימוש ברטבים תעשיתיים, חומרים משמרים או מונוסודיום גלוטומט. 

  היכרות עם 3 סוגי המטבחים מהמזרח, עם הגישה והפילוסופיה שעומדת מאחורי כל אחד מהם: התאילנדי, היפני- מקרוביוטי וההודי -איורוודי.

✔  נכיר את חומרי הגלם היחודיים לכל מטבח, התבלינים ועשבי התיבול שלו, טכניקות הבישול וצורת ההגשה.

  נלמד את כל טכניקות הבישול הקיימות (בישול, אידוי, טיגון תבלינים, הקפצה, קליה ואפיה) עם דגש על טכניקות בישול ייחודיות למטבחים האסייתיים.

  נתנסה בכל צורות החיתוך של כל ירק וירק ומשמעות החיתוך על האסתטיקה, המרקם, הטעם ובריאות המנה.

  התבוננות ועבודה נכונה עם ארבעת הטעמים: חמוץ, מתוק, חריף, מלוח ואומנות בניית רטבים מאוזנים.

  נכיר את חומרי הגלם היחודיים לכל מטבח, התבלינים ועשבי התיבול שלו, טכניקות הבישול וצורת ההגשה.

  התנסות ובישול מעשי וארוחת ערב עשירה מעשה ידינו בסיום כל מפגש...

חוברת מתכונים מלאה ומפורטת של כל הנלמד בקורס כדי לבשל גם בבית למשפחה ולחברים!

קבוצת וואטסאפ שתלווה אתכם במהלך ולאחרי הקורס בה תוכלו לשאול שאלות ברגע אמת ובכך להדק את היכולת לבשל בבית את המנות מהקורס - מאוד יעיל! בקבוצה אני גם שולח לכם רשימות קניות מסודרות עם כל חומרי הגלם שנשתמש בהם בסדנה כדי להקל עליכם ביציאה לקניות.

נלמד אילו חומרי גלם ותבלינים כדאי לקנות - ללא חומרים משמרים וכימיקלים כמו מונוסודיום ועוד... את כל חומרי הגלם ניתן להשיג בארץ בקלות. בקורס אני נותן לכם רשימת חנויות להשגת כל חומרי הגלם.

מתי ואיפה? 

במטבח הפרטי שלי בעמיקם
(ליד בנימינה -גבעת עדה)

 

המועדים הקרובים:
 

מאי: החל מה 8.5.24

4 מפגשי ערב בימי רביעי ברצף
* הפסקה של שבוע ב 15.5

(מועדי המפגשים: 8.5, 22.5, 29.5, 5.6)

שעות: 17:00-21:00

 

* במידה והמועד / שעות הקורס לא נוחים לכם, מומלץ להשאיר פרטים בטופס ואנו נעדכן אתכם במועדי הקורסים הבאים שיפתחו. 

קורס בישול אסייתי מתאים במיוחד גם ל...

★  למי שרוצה לגוון את החיים בטעמים חדשים, צבעים מרעננים ותזונה מזינה ובריאה.

★  למי שאוהב אוכל אסייתי ורוצה להצליח להכין אותו בבית ברמה גבוהה.

★  למי שניסה להכין בעבר אוכל אסייתי ועכשיו אחת ולתמיד רוצה להצליח להגיע לטעמים המדוייקים.

★  למי שיודע להכין אוכל אסייתי אבל רוצה להעמיק את הידע, לעשות סדר ולדייק את הטעמים.

★  לכל מי שנתקל בקושי או בחוסר השראה לבשל טבעוני טעים בבית.

★  למי שרוצה לאמץ אורח חיים טבעוני בריא - כל המתכונים שנילמד יהיו גם בווראציות טבעוניות. 

★  לרגישים לגלוטן או לקטוז-כל המתכונים ללא גלוטן ולא מוצרי חלב.

★  לנמנעים מאכילת סוכרים מעובדים - כל הממתיקים שנשתמש בהם בקורס הם ממתיקים הכי בריאים כגון סוכר קוקוס, אגבה.

★  למי שרוצה ללמוד להכין אוכל בריא וטעים בטירוף בצורה פרקטית, מהירה וקלה להכנה ביום יום.

★  לכל מי שרוצה ללמוד טכניקות בישול וצורות הגשה ייחודיות.

★  למי שאוהב לימוד מעמיק, ירידה לפרטים, ניקיון, איכות, דיוק וסדר.

★ לכל מי שפשוט אוהב ומעריך אוכל איכותי.

 

לבשל בריא עם השף ניר לוי

קורס 4 מפגשים של 4 שעות כל מפגש

 

עלות הקורס: 2200₪

200₪ הנחה לזוגות מבית/בני משפחה

  

למידע נוסף והרשמה מלאו פרטים בטופס ונחזור אליכם טלפונית בהקדם

למי שכבר רוצה להבטיח את מקומו בקורס הקרוב -

לאחר מילוי הפרטים תועברו לדף תשלום ותוכלו להשלים את ההרשמה 

 

לשאלות נוספות מוזמנים ליצור איתי קשר בוואטסאפ

 

או דברו איתי בטלפון
054-6484614

 

המזרח הרחוק ב 4 מפגשים מרתקים!

חגיגה של טעמים חדשים ומרגשים...

המתכונים שנלמד להכין בכל מפגש

 

מפגש מס' 1 - בישול הודי - איורוודי:

"דאל" נזיד עדשים ושורשים

אורז בסמטי ארומטי

"פאלאק פניר" תבשיל תרד עם טופו

"אלו גובי" תבשיל ירקות הודי קלאסי עם כרובית ותפו"א

"ראיטה" סלט יוגורט ותבלינים מיוגורט קשיו טבעוני שנלמד להכין

צ'אטני כוסברה ונענע מרענן

קינוח "לאדו" מקמח חומוס, שקדים והל

ומסאלה צא'י - תה תבלינים הודי עם חלב שקדים

 

מפגש מס' 2 - בישול תאילנדי בסיס - אומנות הקארי: 

מרק "טום יאם" - מרק תאילנדי עשיר עשבי תיבול קלאסיים- גלנגל, כפיר ליים, למון גראס, צ'ילי וליים.

"סום טאם" סלט פפאיה ירוקה, סלט הדגל של תאילנד

אורז תאילנדי עם עלי כפיר ליים

תבשיל קארי ירוק בחלב קוקוס, חצילים ירוקים, דלעת ובזיליקום תאילנדי

פניני טפיוקה בחלב קוקוס עם פירות טרופיים ונענע

 

מפגש מס' 3 - בישול תאילנדי - מוקפצים:

מרק "טום קה" - מרק תאילנדי על בסיס חלב קוקוס וגלנגל

"ספרינג רול" ויאטנמים - רולים מדפי אורז ממולאים בירקות, נבטים, כוסברה ונענע

רוטב סאטה בוטנים צ'ילי וליים

"פד-תאי" - מוקפץ איטריות אורז עם ירקות, נבטים, צ'ילי,כוסברה, בוטנים וליים

ולקינוח גלידת קוקוס פסיפלורה טבעונית 

 

מפגש מס' 4 - בישול יפני-מקרוביוטי:

מרק מיסו קלאסי עם טופו, פטריות שיטאקי ואצות

אורז יפני אדום

"גומה איי" - תרד מאודה בטחינה ושמשום קלוי מתקתק

דלעת יפנית (אוקיידו) בטיראקי, אפויה בתנור עם גבינת מקדמיה טבעונית

סלט ״ארוסמה״ איטריות שעועית, מלפפונים ואצות ווקאמה עם שומשום שחור

סלט גזר ברוטב חרדל וואסבי וזרעים

טופו במרינדה יפנית קלאסית

 

כמה מילים ממי שכבר היה ומכיר... 

שי אביבי, שחקן, זוכה בתחרות מאסטר שף

דיגדג לי די הרבה זמן ללכת ללמוד בישול אסיאתי אצל ניר. התמונות היפות שהוא העלה והחשק לדעת איך לעשות את האוכל הזה- שנראה לי תמיד מסובך מידי בשבילי- ניצחו את ההיסוס והביאו אותי לקורס שלו. ארבעה מפגשים המוקדשים לבישול ההודי, התאילנדי והיפני. בכל אחד מהם ניר פתח לי דלת, שער, דרך לעולם של מחשבה וטעם והפך אותם למשהו שנמצא בהישג ידי. היה כל כך טעים וכל כך נעים וכל כך מלמד. תענוג. תודה ניר!

אלי אילדיס, מגיש ספורט 

הקורס של ניר, הוא הרבה מעבר לסדנת בישול של רק ללמוד מתכונים... ניר מלמד לבשל, והרבה יותר מכך. בהסברים המרתקים, אתה מבין את ההגיון הפנימי שבבישול, אם זה התאילנדי, ההודי או היפני. אותה חוכמה שנצברה מאות שנים, הסדר הנכון של הדברים, חומרי הגלם, הטכניקות. וכשאתה מבין, יש טעם אחר, מדויק, למנות שיוצאות תחת ידיך. הקורס של ניר פתח לי דלת אל המטבח המזרח אסייתי, היה לי גם הכבוד לשמש כשוליה שלו בכמה מהסדנאות, ולהשחיז את המיומנות. זה היה עונג גדול עבורי, ומשפחתי וחברי נהנים, וכמוני, מוקירים תודה. תודה ניר, תבורך ❤

חן זיו, אמנית פסלת בחסד 

טוב שמעו! וואהו!!! מדובר בקורס כל כך מעורר וטעים אנחנו עמוק בפנים. ארוחות של תשוקה! ניר מדבר את שפת האוכל מהמקום הכי עמוק, מרתק ומכשף שיש. הכי הכי ממליצה! תודה ניר!

נורית עינן שפירא  

הגעתי בגלל סלט אחד והוקסמתי מהכל! ניר – אתה מקצועי, אדיב, נעים ורגוע. נהנתי מהאוכל, האדיבות, הנועם, חומרי הגלם, הידע והמקצועיות. כמי שמבשלת הרבה, יצאתי מהקורס עם הרבה ידע ובטחון, בטן שבעה וחיוך בלב! תודה לך ונתראה בהמשך.

מירב בסון, צלמת  

מטבח מרווח, קבוצה גדולה של אנשים מחוייכים.חיוך של תשוקה , התמוגגות, הנאה, ממטבח כה בריא ומטריף חושים. שף אחד אחד מלא בידע, סקרנות, הבנה , אסרטיביות ודיוק. מנצח על תזמורת של חומרי גלם משובחים , רטבים, תבלינים , על אש גבוהה תרתי משמע. בסדנה, כמו בחיים חווינו והתנסנו בשילוב מדוייק בין ארבעת הטעמים חמוץ, מתוק , חריף, מלוח. מה, כבר נגמר? ברור שניפגש בהמשך...

אריאלה גרוסמן, מורה  

נהנתי מאד מדרך העברת הסדנה, הטעימות של המצרכים השונים תוך כדי הכנת המתכונים - מאד תורמות להבנת התהליך. אהבתי מאד את הפשטות שבהכנת המתכונים , עם שילוב של ידע על המרכיבים והמצרכים השונים. העברת הסדנה בסבלנות ועם המון תמריץ לנסות ולהכין בבית. במילה אחת - מדהים!! ממליצה בחום!

זוהרה רייף, קונדיטורית  

ניר פשוט מדהים! הוא שיפר את חיי בזכות הידע שרכשתי בקורסים איתו. חידש לי המון. בזכותו שיניתי את כל חיי וחיי הסובבים אותי! תודה רבה!!!

 ״אשתי אומרת שההשקעה הכי טובה שהיתה לה עד היום זה שהלכתי לקורס הזה״ - ניסים אשכזי. 

"אני מאוד אהבתי לראות איך הוא מתרגש מהכנת האוכל, כל פעם חשבתי זה בוודאי הקורס המי יודע כמה, וכל פעם הוא התרגש להכין את המנות, התרגש לראות איך אנחנו נהנים לאכול את האוכל. ההתרגשות הזאת לצד ההקפדה על כל פרט ופרט, זה היה מרגש" - רונית ויזל ליעוז.

״ניר – אתה איש יקר עם גישה חיובית ובזכותך נפתחתי לטעמים רבים. בארבע שעות קיבלנו המון רעיונות ומתכונים. יישר כח!״ - רחל דניאל.

״מאוד פשוט, הוא מעביר ליקום אמת פשוטה בגובה העיניים ומהנשמה״ - לימור חיון. 

 האווירה תמיד כייפית, האוכל חגיגה, והיין זורם חופשי...

כבר למעלה מ 4,000 בוגרי הקורס (200 מחזורים) שיצאו מהקורס סופר מרוצים

ועד עכשיו מבשלים בבתים שלהם אוכל אסייתי בריא וטעים...

  עוד ממליצים...

 הנה כמה שאלות שאני תמיד שמח לענות עליהן

אם לא תמצאו את התשובה שלכם כאן, אל תהססו לפנות אליי - 054-6484614 

האם הסדנה מיועדת גם למי שלא יודע לבשל?

כן לגמרי! אני מסביר את כל הטכניקות והמתכונים מאפס כך שהקורס לגמרי מתאים למי שאפילו יש מעט מושג במטבח ויחד עם זאת הקורס מאוד מעמיק בידע כך שמתאים גם לטבחים ושפים מקצועיים שרוצים להתמקצע במטבח האסייתי. לא תאמינו איך בקורס של ארבעה מפגשים תצליחו להגיע לרמה גבוהה של מנות אסיתיות בבית שלכם!

האם האוכל האסייתי לא קשה ומורכב לבישול ביום יום?

המטבח האסייתי יכול להראות לנו מורכב וקשה להכנה, אולי בגלל שהוא זר ורחוק לנו או אולי כי אנחנו לא מספיק מכירים את חומרי הגלם והטכניקות הייחודיות למטבח הזה ואני אומר, ברגע שמקבלים את הידע הנכון זה המטבח הכי קל לבישול בעולם! פד-תאי וקארי מכינים ברחוב בתאילנד ב 3 דקות ואין סיבה שזה יקח לכם יותר זמן בבית. ברגע שלומדים להכיר מקרוב את המטבח הזה מבינים שזה המטבח קל ומהיר לבישול והתוצאה - מליון דולר!

כמה מהמשתתפים באמת מצליחים לבשל בבית אוכל טעים כמו בתאילנד?

מה שהכי חשוב לי ומה שחוזר על עצמו בכל מחזור, הוא לראות שהמשתתפים מצליחים בזמן קצר יחסית של 4 מפגשים להכין בבית מנות אסיאתיות ברמה הגבוהה ביותר, להצליח ולהפתיע את עצמם ואת בני משפחותיהם. זה אושר גדול עבורי, וזה קורה לכולם או כמעט לכולם. אין שום סיבה מיוחדת שמי שרוצה לא יצליח.

ניר, מה מיוחד בקורס? במה הוא שונה מקורסים אחרים?

זהו הקורס היחיד והמקיף מסוגו בארץ למטבחים אסיאתיים, המיועד לקהל שאינו מקצועי. קורס בוטיקי מוקפד עם ירידה לפרטים והסברים שאף קורס לא מציע – הרבה מעבר לקורס בישול. מה גם שזה הקורס היחיד ששם דגש משמעותי על בישול בריא ומודעות לחומרי גלם טבעיים. אוכל אסייתי יכול להיות גם מאוד לא בריא אם משתמשים בחומרי גלם ורטבים תעשייתים, עתירי כימיקליים ומונוסודיום גלוטומט. הקורס שלנו נקי לחלוטין מכל אלה, מה שיגרום גם לאוכל להיות הרבה יותר מעודן וטעים.

האם הקורס טבעוני?

הקורס לא טבעוני אבל כל המנות שנכין בקורס יהיו גם בווראיציות טבעוניות. מלבד זאת נלמד להכין תחליפים טבעוניים למוצרים כגון יוגורט קשיו פרוביוטי, גבינת מקדמיה, גלידת קוקוס ועוד... לסיכום, הקורס מתאים לטבעונים ואוכלי בשר. 

האם כשאני מקפיצה עם רוטב סויה, ג'ינג'ר, כוסברה או שמן סומסום האוכל הופך לאסייתי?

בשונה ממה שמקובל לחשוב, רק ב-10% מהאוכל האסיאתי יש סויה או ג'ינג'ר או כוסברה או שמן סומסום, אלה בסך הכל 4 רכיבים מתוך 100. יש עוד עולם שלם של מנות מרגשות המבוססות על תיבול שונה לגמרי. בקורס נכיר את העושר האדיר של המטבח האסייתי: מרקים, סלטים, תבשילי קארי ועוד...

האם הסדנה כשרה?

חומרי הגלם בסדנה כשרים אך אין אפשרות להוציא בבית תעודת כשרות.

האם גם אנחנו מבשלים בסדנה?

כל אחד בסדנה מקבל קרש וסכין שף. את כל ההכנות והחיתוכים אנחנו עושים יחד לפי ההנחיות המפורטת שלי. לאחר מכן אנחנו מבשלים בעמדת בישול אחת המאפשרת ריכוז ויכולת לרדת לפרטי פרטים בהסברים כך שבאמת תצליחו בבית להכין את המנות כמו בסדנה עצמה. ישנן מנות שגם אתם תתנסו בהם כמו גילגול ספרינג רולס או כל דבר שמצריך רגע התנסות כדי ללמוד.

רוב הסדנאות בארץ מחלקות את הקבוצה לקבוצות שונות שמכינות מתכון מהסדנה. זה אולי נותן הרגשה של עשייה והתנסות אך שיטת לימוד זו מאוד פוגעת ביכולת להעמיק את הלימוד. לאחר שנים של המון ניסיון ללמד בכל הצורות, הדרך בה אני מעביר היום את הסדנאות מוכיחה את עצמה כהכי יעילה ללימוד מעמיק שיאפשר לכם באמת להצליח לבשל בבית מנות ברמה גבוהה.

למה לבוא לקורס כשאפשר היום ללמוד הכל באינטרנט ומספרים?

המטבח האסייתי הוא מטבח די פשוט וקל לבישול ביום יום, אך כדי להצליח להגיע לדיוק טעמים במנות חשוב מאוד להבין את התרבות מאחורי המטבחים האלו, להכיר את חומרי הגלם ולהבין את הטכניקות היחודיות למטבחים האלו. ברגע שתכירו מקרוב תראו בעצמכם כמה קל זה לבשל את האוכל הזה בבית. בקורס אני חולק אתכם את הגישה והפילוסופיה שעומדת מאחורי כל מטבח ומטבח, עבודה נכונה עם ארבעת הטעמים: החריף, מתוק, חמוץ ומלוח, בניית רטבים וצירים, עבודה נכונה עם תבלינים והיכרות מעמיקה עם חומרי הגלם.אחרי הקורס הזה תוכלו להמשיך ללמוד וליישן ביתר קלות גם מתכונים מהאינטרנט ומספרים.

אני רוצה להגיע עם הבעל\ הבת\ האישה - אוכל לקבל הנחה?

הכי כיף בזוג! אני מעניק לזוגות (בעל ואישה, אמא ובת, חברות) 200 ₪ הנחה ביחד. כדי שתוכלו ליצור יחד זכרונות מהנים במיוחד.

פחות נוח לי ללמוד בקבוצה, יש גם אפשרות לשיעור פרטי?

קודם כל תמיד אפשר (ואפילו כדאי) לבוא עם חבר\ה לקורס, ואפילו תיהנו ממחיר מיוחד. ואם בכל זאת בא לך שיעור פרטי- בכיף! צרו איתי קשר בטופס כאן למטה ונתאם יום ושעה נוחים עבורכם!

מתי אתה מגיע לאזור שלי?

הסדנאות נערכות בדרך כלל בתל אביב ובפרדס חנה. אם יש לכם קבוצת אנשים שמעוניינת בקורס או סדנא חד פעמית -דברו איתי ואשמח להגיע. המארח\ת נהנים מהסדנא ללא עלות!

האם אפשר לקיים סדנה פרטית למשפחה וחברים?

סדנא פרטית רק לחברים או המשפחה היא כיף גדול ומתאימה לכל אירוע וגם סתם ליום חול. צרו איתי קשר בטופס כאן למטה ואשמח לפרט איך עושים את זה.

אני רוצה רק מפגש אחד, זה אפשרי?

בהחלט אפשרי! אפשר להצטרף גם רק למפגש בודד או שניים מתוך הקורס. הכי מומלץ לבוא למפגש הראשון ובמידה ואהבתם אתם מוזמנים להישאר לכל הקורס.

מה היתרון בלבוא לקורס מלא?

הקורס נבנה עם עומק שהולך וגדל ובסוף נותן חווית ידע ולימוד שלם ומעמיק. את הקורס בניתי עם המון מחשבה בבניית הידע שנבנה ממפגש למפגש. אם אתם יכולים, ממש ממליץ לכם לחוות את הקורס במלואו כי הוא ייתן לכם חווית לימוד שלמה ומעמיקה. כל שיעור בסיס מאוד משמעותי להבנת המטבחים: ההודי, התאילנדי והיפני וכולם מאוד קשורים זה לזה. הקורס המלא, מעבר ללמידת מתכונים, הוא תהליך המשתרע על פני חודש. המפגשים מתקיימים בתדירות של אחת לשבוע כדי שבין השיעורים תוכלו לתרגל את המנות שלמדנו בסדנה, לחזור לשיעור ולשאול את כל השאלות אם משהו לא הצליח לכם או כל אי בהירות שצצה במהלך הבישול בבית. רק בדרך הזו אפשר באמת להגיע לרמה גבוהה ודיוק בזמן קצר. 

יש קורסי המשך?

לבוגרי הקורס האסייתי ניתנת האפשרות גם להמשיך לקורס אסייתי מתקדמים ולקורס אסייתי מאסטר. סה״כ 18 שיעורי בישול מעמיקים במטבחים ההודי, תאילנדי, וויטנאמי ויפני, מהכנת מנות פשוטות ועד מנות מורכבות יותר כמו ראמן וכו'. בקיצור, יש דרך קסומה לעבור יחד למי ממכם שיש לו תשוקה למטבחים האלה.

מה האווירה בסדנאות? 

בסדנאות ולאחריהן, מי שהיה אצלי הוא כבר חלק מהמשפחה. יש אווירה מאוד חמה ומשפחתית, היחס מאוד אישי והקשר האנושי שנוצר ביני וביניכם ובין המשתתפים בעצמם מרגש אותי כל פעם מחדש. החיבור האנושי שנוצר בסדנאות זה הדבר שאני הכי מודה עליו בעשייה שלי.

ניר, מה הרקע שלך בבישול?

בקצרה, מאז שאני זוכר את עצמי (גיל 14) בישלתי במסעדות בארץ ובעולם. מעל 20 שנה של ניסיון וחקירה מעמיקה בבישול בריא, עוד הרבה לפני שזה נהיה טרנד. חייתי שנים במזרח, למדתי איורוודה, הקמתי מסעדה בנפאל. בכל השנים האלו למדתי המון מעבודה משותפת עם שפים מקומיים. העמקתי רבות במטבחים ההודי, התאילנדי והיפני ועדיין לא מפסיק ללמוד. את הידע שאני חולק היום בקורסים אני חולק מתוך חוויה אישית מעמיקה ואהבה רבה לתרבויות האוכל האלו. מוזמנים לקרוא עוד קצת עלי למטה...

קצת עלי...

״יש בי אהבה והיא תתעורר ותגע, יש בי אהבה והיא תנצח״

אני ניר לוי, אבא חד הורי לרומי, אוהב אנשים, אוהב לבשל לאנשים ואוהב לחבר אנשים דרך אוכל.

את דרכי במטבח התחלתי במטבח המרוקאי העשיר של אמי. בגיל 14 כבר התחלתי לבשל במסעדות בחיפה. בגיל 21 יצאתי למסע רוחני ארוך בעולם שנמשך 15 שנה. חייתי 7 שנים בהודו ונפאל, שם למדתי ותירגלתי לעומק מדיטציה ובודהיזם טיבטי, יוגה ואויורוודה. בשנים האלו גם הקמתי מסעדה ובישלתי בעשרות מסעדות, מרכזים רוחניים וקהילות בעולם.

מעל 20 שנה שאני חוקר ומבשל אוכל בריא.

עבורי שף נושא אחריות משמעותית הרבה מעבר להכנה של אוכל טעים. טעים זה הבסיס ליצירת אמון אבל טעים לבד זה לא אוכל שלם. אוכל צריך להיות טעים, בריא, עשוי מחומרי גלם טבעיים ואיכותיים, ללא חומרים משמרים, ללא כימיקלים, לא מתועש או מהונדס גנטית, מחובר לכל רבדי החיים, לעונות השנה, לסביבה, לבעלי חיים, טרי, נקי, קל לעיכול, נותן אנרגיה ולא להיפך, מותאם לצרכים אישיים וצרכי הגוף,  אסתתי, סקסי, משמח, מספק את כל החושים, הגוף, הרגש והנשמה, עשוי באהבה ואנרגיה טובה כי מה שבא מהלב נכנס אל הלב. 

מה שהכי מרגש אותי  זה להצליח לגעת באנשים דרך האוכל. מה שגורם לי סיפוק אדיר זה לראות בסדנאות איך אנשים נפתחים, נדלקים מחדש, מבשלים בבית אוכל בריא וטעים ולא מפסיקים לרגש אחרים - כמו אדוות אהבה שמתרחבות. 

אוכל הוא רגש. הביטוי הראשוני לאהבה מהרגע שיצאנו לאויר העולם. אני מודה כל יום מחדש על הזכות לפגוש אנשים באופן הכי אינטימי שיש סביב הבישול והאכילה המשותפת.

למידע נוסף והרשמה מלאו פרטים בטופס ונחזור אליכם טלפונית בהקדם

למי שכבר רוצה להבטיח את מקומו בקורס הקרוב -

לאחר מילוי הפרטים תועברו לדף תשלום ותוכלו להשלים את ההרשמה

 

לשאלות נוספות מוזמנים ליצור איתי קשר בוואטסאפ

 

או דברו איתי בטלפון
054-6484614

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.