קורס מאסטר לתזונה ובישול בריא
.

קורס מאסטר לתזונה ובישול בריא 

עם השף ניר לוי 

32 מפגשים - הרצאות בנושא תזונה ואורח חיים בריא, שיעורי בישול מעשיים ותהליך ניקוי גוף קבוצתי 

למידע נוסף על הקורס והרשמה מלאו פרטים ונחזור אליכם

רוצים לעשות סדר בכל נושא התזונה הבריאה, להבין יותר לעומק מה בריא ולמה ואיך ליישם את כל הידע במטבח שלכם?

רוצה ללמוד להכין בבית אוכל טבעוני בריא וטעים בפשטות ובקלות?

 

קורס מאסטר לתזונה ובישול בריא

עם השף ניר לוי

הקורס המקיף ביותר בישראל שיקנה לך ידע וכלים פרקטיים ליישום תזונה ואורח חיים בריאים לך ולמשפחתך. 

32 מפגשים של הרצאות מרתקות בנושאי תזונה ואורח חיים בריא, שיעורי בישול מעשיים

ותהליך ניקוי רעלים בליווי צמוד - קורס מאסטר ליישום בריאות ביום יום.

שלושת האלמנטים לתזונה ובישול בריא - תזונה, מודעות, ניקוי

ניקוי- חוויתי

תהליך ניקוי רעלים קבוצתי  

ניקוי הגוף מרעלים הוא אחד הפעולות הכי חשובות ומועילות לריפוי ואיזון הגוף. הניקוי מאפשר לגוף לחזור לאיזון, לחזק את מערכת העיכול והמטבוליזם, לנקות את עצמו מרעלים שמצטברים ביום יום שלנו ולהחזיר לעצמו את הויטאליות והחיוניות.

הניקוי הוא הכלי הפשוט והעוצמתי ביותר לריפוי של רוב מחלות האנושות. יש בכוחו לחזק את כוח הריפוי הטבעי, לעורר את המערכת החיסונית ולהחזיר אותנו לבריאות מיטבית ואנרגיה גבוהה וצלולה ביום יום שלנו.

כל השנה אנחנו אוכלים ונהנים אך פעם בשנה טוב לתת לגוף מנוחה, להפחית במזונות שמקשים על מערכת העיכול ובכך לאפשר לגוף לנקות את עצמו מרעלים שהצטברו, להפחית במשקל אם צריך ולהרגיש משמעותית טוב יותר.

לרוב האנשים חווית הניקוי היא כמו להיוולד מחדש. ההרגשה אחרי הניקוי היא של התרוממות נפש, תחושה נפלאה של אנרגיה צלולה וחיוניות, קלילות, שמחה ובהירות מחשבתית.

בקורס תזונה נקבל את כל הכלים והידע כיצד לערוך לעצמינו ולבני משפחותינו ניקוי רעלים פשוט ומועיל כל שנה כחלק חשוב בשמירה על הבריאות.

בקורס  עצמו נעבור את הניקוי יחד בליווי צמוד ומוקפד הכולל תהליך של הכנה ויציאה נכונה ומבוקרת מהניקוי. 

הניקוי ילווה בעבודה אנרגטית המעצימה את תהליך הניקוי 

 

תזונה- פרקטי

שיעורי בישול מעשיים

חוד החנית של הקורס - הקורס כולל 18 שיעורי בישול מעשיים ומעמיקים בתחום הבישול הבריא והטבעוני. נלמד את כל טכניקות הבישול הבריאותי מבישול, אידוי, הקפצה, קלייה, עבודה נכונה עם סכין שף, צורות חיתוך שונות, עבודה עם כלי מטבח מהעולם הבריא, צורות הגשה, אסתתיקה, ניקיון וצילחות המנות, עבודה עם כל התבלינים ועשבי התיבול והבנה מעמיקה של סגולותיהם הרפואיות. נלמד טיפים לניהול מטבח שבועי קל ומהיר ליום יום, ועוד המון כלים ליישום תזונה בריאה במטבח שלכם. 

נלמד להכיר מקרוב  ולעבוד עם כל חומרי הגלם הבריאים שלפעמים פחות מוכרים בשימוש היום יומי במטבח שלנו כגון: אמרנט, דוחן, טף, ועוד דגנים בריאים וחשובים. נלמד להכין עשרות מתכונים עשירים בחלבון מהצומח כגון טופו, קטניות ועדשים מיוחדים, סייטן, טמפה ועוד... נלמד להכין לחמים ומאפים ללא גלוטן, הנבטה של עשרות סוגי נבטים חיים, תסיסה פרוביוטית, יגורט וגבינות טבעוניות, קינוחי רו-פוד בריאים ועוד המון מתכונים טעימים במיוחד - הכל על טהרת הבריאות והטבעונות. 

 

מודעות- ידע

הרצאות בנושאי תזונה חשובים 

 ידע תאורטי חשוב מאוד כדי להצליח ליישם הרגלים טובים בחיי היום יום שלנו. אם מבינים למה משהו בריא וטוב לנו, הרבה יותר קל ליישם ולהתמיד.

ההרצאות בקורס כוללות שילוב מנצח של שלוש גישות עיקריות, הגישה המזרחית (האיורוודה-הרפואה ההודית והרפואה הסינית), הגישה המערבית להבנת מערכת העיכול והפיזיולוגיה של הגוף שלנו והגישה הטבעית של רפואת הרמב״ם.

בנוסף נבחן לעומק גישות תזונה מודרניות כגון התזונה הטבעונית והרו-פוד, יתרונות וחסרונות של כל אחד מהם ומה הכי נכון עבור כל אחד ואחת מאיתנו באופן אישי, בהתאם לצרכים האישיים, עונות השנה, גיל, מצב רפואי וכו'.

כל ההרצאות מלוות במצגות שקפים מרתקות בנושאי תזונה חשובים - רק מה שחשוב באמת כדי לחולל שינוי.

הצטרפו אלי לקורס מעמיק בתזונה טבעונית בריאה. שילוב של הגישה המזרחית והמערבית לתזונה ואורח חיים בריא עם דגש על למידת כלים פרקטיים לניהול מטבח בריא בבית ומעבר לתזונה בריאה בצורה הדרגתית ונכונה.

הקורס היחיד מסוגו בישראל שנותן ידע שלם על עולם התזונה הבריא.

השילוב המנצח של ידע מעמיק בתזונה, ניקוי גוף וסדנאות בישול מעשיות שיאפשרו לכם ליישם את הידע הלכה למעשה ביום יום במטבח הפרטי שלכם.

היי, אני ניר לוי, שף מנטור לבישול בריא. מומחה לתזונה טבעונית בריאה.

את דרכי במטבח הבריא התחלתי במסע הראשון שלי להודו, שם למדתי לעומק את כוח הריפוי בתזונה לפי שיטת האיורוודה (הרפואה ההודית). ב 7 השנים שחייתי בהודו למדתי לעומק תזונה ובישול בריא, ניקוי רעלים ושמירה על אורח חיים בריא.

המסר שלי הוא שאפשר לבשל אוכל טבעוני בריא, טעים ועשיר ולתת השראה לכמה שפע קיים באוכל מהצומח. לאוכל יש כוח אדיר לחולל מהפך בבריאות שלנו, לרפא את הגוף ולהצליח לחיות חיים מלאי אנרגיה וחיוניות. עם הבנה נכונה בתזונה וכלים פרקטיים במטבח - בריאות היא בהישג יד של כל אחד מאיתנו. אני אוהב ללמד ועושה זאת כבר מעל 20 שנה. אני מאמין שבעזרת ידע של טכניקות, מודעות לחומרי גלם איכותיים ובריאים ואהבה בלב אפשר לבשל אוכל בריא, מעורר חושים, שנוגע בכל הרבדים הרגשיים וגורם לסיפוק מלא ושלם. 

אני מזמין אותך לקורס תזונה ובישול שהוא הרבה מעבר ללמידת מתכונים. קורס שיקנה לך את כל הכלים והידע הנדרש כדי לחולל מהפך משמעותי בבריאות שלך ושל בני משפחתך, והכי חשוב, כלים פרקטיים כדי להצליח לבשל אוכל בריא וטעים בבית ביום יום.

מה מצפה לך בקורס מאסטר לתזונה ובישול בריא?

 הרצאות בנושאים תזונה חשובים: אבות המזון, חלבונים מן הצומח, B12, ויטמינים ומינרלים, אומגה 3, תהליך העיכול וספיגת המזון ודרכים לחזק את מערכת העיכול, שילובי מזון נכונים, מעבר נכון לתזונה טבעונית/צמחונית, אוכל לילדים, פילוסופיה וגישת האיורוודה לתזונה ככלי ריפוי, עקרונות התזונה המקרוביוטית ועוד..

 שיעורי בישול מעשיים: חוד החנית של הקורס. בשיעורי הבישול המעשיים נלמד את כל טכניקות הבישול הבריא הקיימות.

 נלמד להכין אינספור מתכונים מנצחים מהמטבח הבריא, אפייה, בישול, הקפצה, התססה, הנבטה, רו-פוד ועוד.
כל המתכונים שנלמד להכין הם טבעוניים, ללא גלוטן, ביצים, או חלב.
כל סדנה תסתיים בארוחת בריאות עשירה ומפנקת מעשה ידינו.

במהלך הקורס נבין לעומק ונעשה סדר בין כל אבות המזון: פחמימות, חלבונים, חומצות שומן. נעשה סדר בין כל מה שבריא ולא בריא במוצרים בסיסיים במטבח שלנו כגון שמנים, מלחים, סוכר וממתיקים, ועוד...

 נלמד על שיטות התזונה השונות, יתרונות וחסרונות של שיטה. מעבר נכון לתזונה טבעונית בריאה.

 תהליך ניקוי גוף אישי וקבוצתי בליווי צמוד

ניקוי גוף הינו תרגול חשוב ועוצמתי בריפוי ובשמירה על בריאותינו. 

בקורס תלמדו לעשות לעצמכם כל שנה ניקוי גוף אביבי.
הניקוי כולל תהליך הכנה לניקוי, ליווי והדרכה במהלך הניקוי והדרכה מלאה ליציאה נכונה מהניקוי ושמירה על גוף נקי מרעלים כל השנה.

 נלמד תכנון וניהול מטבח שבועי קל ובריא:
תכנון שבועי קל ליישום של תזונה בריאה במטבח לכל המשפחה, ארוחות בוקר, צהריים וערב.

 בסיום הקורס יהיו בידיכם את הכלים והידע השלם לניהול מטבח ואורח חיים בריאים עבורכם ועבור בני משפחותיכם.

מרצים אורחים שיבואו לחלוק איתנו מהידע והמיומנות שלהם                 

 תקבלו את כל חומר ההרצאות העיוני מודפס ומסודר:

סיכום הידע התיאורטי מההרצאות.

חוברות מתכונים מסודרות של כל השיעורי בישול שנלמד בקורס.

רשימות קניות מפורטות של חומרי גלם שנעבוד איתם בסדנאות ורשימת חנויות וחוות אורגניות לרכישת המוצרים.

חוברת טיפים ליישום הרגלים נכונים לאורח חיים בריא.

חוברת ניקוי רעלים הכוללת: הכנות לניקוי, תפריט ניקוי, מתכונים לניקוי ותפריט יציאה מהניקוי.

 גישה לכל הרצאות ה- ZOOM המוקלטות בכל זמן.                        

 ליווי מלא לאורך כל הקורס בקבוצת וואטסאפ.

✔ כל הידע השלם על עולם התזונה הבריא וסדנאות בישול מעשיות היאפשרו לכם ליישם את הידע הלכה למעשה ביום יום במטבח הפרטי שלכם.

מתי ואיפה? 

קורס מאסטר לתזונה ובישול בריא  

 32 מפגשים הכוללים:

18 שיעורי בישול ומפגשים פרונטליים (4 שעות כל שיעור)

14 הרצאות מרתקות בזום (שעה וחצי כל הרצאה)

ותהליך ניקוי רעלים קבוצתי (של שבועיים) בליווי צמוד 

סה״כ  144 שעות לימוד אקדמיות 

 

מחזור ד' נפתח ב - 3 לינואר 2022

שיעורי הבישול  - אחת לשבוע בימי שני אחה״צ 16:00-20:00 

הרצאות בזום -  אחת לשבועיים בימי ראשון, 20:00-21:30

במרחב חי ונושם תזונה בפרדס חנה - כרכור 

נותרו 2 מקומות אחרונים!

 

מחזור ה' נפתח ב - 16 לפברואר 2022

שיעורי הבישול - אחת לשבוע בימי רביעי אחה״צ 16:00-20:00

הרצאות בזום - אחת לשבועיים בימי חמישי, 20:00-21:30

במרחב חי ונושם תזונה בפרדס חנה - כרכור

ההרשמה בעיצומה!

  

עלות הקורס: 13,900₪

עלות הקורס בהרשמה מוקדמת למחזור ד' - עד ה 3.12.2021

עלות הקורס בהרשמה מוקדמת למחזור ה' - עד ה 16.1.2022 

18x700 תשלומים (קרדיט)  

או 12x1050₪ תשלומים (ללא ריבית)

סה״כ 12,600₪

300₪ הנחה נוספת על תשלום מזומן

דמי הרשמה והבטחת מקום בקורס 1050₪

 

לתוכנית הקורס המלאה לחצו כאן!

אתם מוזמנים גם כמובן להתקשר אלי לכל שאלה

054-6484614

 

או לשלוח לי מייל חוזר ואחזור אליכם בהקדם

nir@wonderfood.co.il

  

...קורס מאסטר לתזונה ובישול בריא מתאים במיוחד גם ל

★  למי שרוצה לגוון את החיים בטעמים חדשים, צבעים מרעננים ותזונה מזינה ובריאה.

★  למי שרוצה לאמץ תזונה טבעונית ואורח חיים בריאים ביום יום. 

★  לכל מי שעבר לטבעונות ורוצה ללמוד להכין אוכל טבעוני בריא וטעים המכיל את כל הערכים התזונתיים שהגוף צריך.

★ לרופאים, אחיות, מטפלים, נטרופתים, תזונאים, מורים ליוגה ומאמני ספורט שרוצים להעמיק את ההבנה שלהם בתזונה ובישול מעשי במטבח.

★  לכל מי שרוצה להבין לעומק מהי התזונה המיטבית עבורו באופן אישי מתוך הבנה מעמיקה של הצרכים האישיים של כל אחד ואחת.

★  לבעלי עסק בתחום המזון והמסעדנות שרוצים להתמקצע בבישול בריא.

★  לכל אדם הרוצה לרכוש ידע רחב ומעמיק על עולם הריפוי והתזונה, כדי לשמר ולשפר את בריאותו ובריאות בני משפחתו.

★  לכל אדם המעוניין ללמוד להכיר את הגישה ״האויורודית״ בכל הקשור לבריאות, תזונה וניקוי רעלים.

★  לנמנעים מאכילת סוכרים מעובדים - כל הממתיקים שנשתמש בהם בקורס הם ממתיקים בריאים כגון סוכר קוקוס, אגבה.

★  לאדם הסובל ממחלה כרונית כלשהי, או בעיית בריאות כזו או אחרת ומעוניין לעבור תהליך ריפוי אישי ולטפל בעצמו בצורה מקצועית תוך הבנה מעמיקה ויסודית של מה שהוא עושה.

★  לכל אדם שרוצה ללמוד לרפא את עצמו באמצעות תזונה.

★  לרגישים לגלוטן או לקטוז-כל המתכונים ללא גלוטן ולא מוצרי חלב.

★  לכל מי שרוצה ללמוד את כל טכניקות הבישול של המטבח הבריא.

★  לכל מי שרוצה להרחיב את הידע והשימוש בחומרי גלם בריאים.

★ לכל מי שפשוט אוהב ומעריך אוכל בריא ואיכותי.

 

לבשל בריא עם השף ניר לוי

קורס 32 מפגשים,

מפגשים דו שבועיים הכוללים 

הרצאות פרונטליות ובזום

שיעורי בישול מעשיים (4 שעות כל מפגש)

ותהליך ניקוי קבוצתי בליווי צמוד 

במרחב שחי ונושם תזונה בפרדס חנה - כרכור

 

מחזור ד' נפתח ב-3 לינואר 2022

שיעורי בישול בימי שני אחה״צ 16:00-22:00

הרצאות בזום בימי ראשון (אחת לשבועיים) בשעות 20:00-21:30

 

מחזור ה' נפתח ב-16 לפברואר 2022

שיעורי בישול בימי רביעי אחה״צ 16:00-22:00

הרצאות בזום בימי חמישי (אחת לשבועיים) בשעות 20:00-21:30

     

עלות הקורס: 13,900

עלות הקורס בהנחה בהרשמה מוקדמת למחזור ד' - עד ה 3.12.2021

עלות הקורס בהנחה בהרשמה מוקדמת למחזור ה' - עד ה 16.1.2022 

18x700 תשלומים (קרדיט)

או

12x1050₪ תשלומים (ללא ריבית)

סה״כ 12,600₪

300₪ הנחה נוספת על תשלום מזומן

דמי הרשמה והבטחת מקום בקורס 1050₪

 

לתוכנית הקורס המלאה לחצו כאן! 

 

למידע נוסף והרשמה מלאו פרטים בטופס

לאחר מילוי הפרטים נחזור אליכם

 

לשאלות נוספות מוזמנים ליצור איתי קשר בוואטסאפ

 

או דברו איתי בטלפון
054-648-4614

 בישול טבעוני בריא והעמקה בנושאי תזונה שונים

ב 32 מפגשים מרתקים!

חגיגה של בריאות בצלחת ...

המתכונים שנלמד להכין בכל מפגש

 מפגש מס' 1 - מרק, לחם ממכר וממרחים:

מרק שורשים כתומים בסגנון אסייתי

לחם שורש יוקה (ללא גלוטן)

הכנת גהי - חמאה מזוככת

פסטו עגבניות מיובשות ושקדים

גבינת מקדמיה

פסטו אומגה 

סלט אבוקדו מקסיקני   

מפגש מס' 2 - חגיגה של צבעים וצורת הגשה אסתתית של מנות:

 אורז מלא עגול/בסמטי

תבשיל קארי הודי עם ירקות בחלב קוקוס

סלט שורשים ונבטים

רוטב טחינה שורשים ולימון כבוש

גומאסיו נורי - תערבות זרעים, שומשום קלוי ואצות נורי שמשדרג כל סלט

קינוח פאי 3 שכבות גבינת קשיו, פטל ואוכמניות רו  

מפגש מס' 3 - גורמה טבעוני חורפי + מייבש מזון

חלב שקדים אמיתי 

מרק ערמונים פורציני עשיר בחלב שקדים

קרפצ'יו סלק אפוי עם גבינת פטה שקדים ושמן כמהין

גבינת פטה שקדים

עגבניות מיובשות במייבש מזון 

קייל צ'יפס במייבש מזון 

סלט זוקיני פסטה עם קינואה, עגבניות שרי מיובשות, בזיל וצנוברים

מפגש מס' 4 - הנבטה ותסיסה

במפגש הזה נלמד לעומק את אומנות ההנבטה של עשרות סוגי נבטים: אלפלפא, חרדל, אפונה, חמניה ועוד... 

נלמד את כל סודות התסיסה הפרוביוטית בקדירת כבישה יעודית ולהדגמה נכין כרוב כבוש (sour krute) 

מפגש מס' 5 - לחמים ללא גלוטן ואומנות הקציצות הטבעוניות:

דוסה ואוטפאם  - קרפ ופנקייק הודי מאורז ועדשים מותססות (ללא גלוטן)

לאפה כוסמת

לחם כוסמת ירוקה  - כיכר לחם

לימון כבוש

פסטו כוסברה

כרובית שלמה אפויה עם טחינה

פלאפל עדשים מונבטות

קונפי שום  

 מפגש מס' 6 - המבורגר טבעוני ורטבים:

ווג'י בורגר מעדשים מונבטות, זרעים וירקות

בלק בורגר משעועית שחורה בסיגנון מקסיקני 

תפוחי אדמה מתובלים בתנור

מיונז טבעוני

איולי אבוקדו

רוטב פלפלים קלויים קליפורניה

קטשופ צ'יפוטלה בייתי 

  מפגש מס' 7 - לחמי מחמצת וארוחת בוקר בריאות:

לחם שיפון

לחם כוסמין עם זרעים

חביתת ירקות ותבלינים מקמח חומוס

יוגורט קשיו פרוביוטי

גבינת לבאנה טבעונית

זעתר פרא בהכנה בייתית 

גרנולת סופרפוד

שייק בוקר עם סופרפוד 

מפגש מס' 8 - ארוחה יפנית מקרוביוטית:

ריזוטו אמרנט 

סטייק טופו ברוטב טריאקי הום מייד

תבשיל שעועית אזוקי ושורשים ברוטב שויו יפני

דלעות בטריאקי בתנור

ירוקים מאודים: ברוקולי, אספרגוס, שעועית ירוקה

תבשיל גזר, פטריות שינוקי, אצות ארמה ואיג׳יקי ובצל ירוק

מלך היער בטריאקי על הגריל

סלט כרוב, קייל, ווקאמה, שומשום, טריאקי

 מפגש מס' 9 - ארוחה יפנית מקרוביוטית:

קקאו שוט אצטקי

מרק אודון עם אטריות

נישנוש אדממה

סוקי יאקי: תבשיל יפני מסורתי של אטריות סובה, פטריות וירקות - מנה שהיא ארוחה שלמה.

 מפגש מס' 10 - תפריט הכנה לניקוי:

שייק ירוק עם סופרפוד

דאל שעועית מש, שורשים וירוקים

אורז בסמטי 

סלט כוסברה

סלט כרוב, קייל וגזר ברוטב אסייתי

גולדן צ'אי 

 מפגש מס' 11 - תפריט ניקוי - מיצים ושייקים:

שייק ירוק מנקה רעלים

מיץ ABC - לסילוק רעלים וחיזוק.

מיץ גזר, כורכום, ליים ואלוורה.

ג'ינג'ר שוט - לחיזוק מערכת העיכול

נוני שוט 

קיצ'רי - תבשיל שעועית מש ואורז 

 מפגש מס' 12 - תפריט יציאה מניקוי:

שייק פירות יער סופר אנטי אוקסידנט

גלידת סורבה אסאי

פודינג צ'אי צ'יה

מרק מיסו

 מפגש מס' 13: תפריט יציאה מניקוי: 

מאקה לאטה - תחליף קפה מעורר 

סושי טבעוני 

סלט סלנובה עם שיטאקי צלויות ושומשום קלוי

חציל ברוטב מיסו מתוק 

 מפגש מס' 14 - סדנת ירקות גורמה:

תבשיל חוביזה, קציפת גבינת קשיו, פקאנים, חמציצים מהגינה

רביולי דלעת ממולא בקרם קשיו, גרעיני דלעת ודבש

קרפצ׳יו ארטישוק, טרגון, פרמז׳ן טבעוני, שמן זית קורנייקי, גרידת לימון

בטטה אפויה במלח גס, שמנת חמוצה טבעונית, פרג, חזרת טרייה,עליי ראשד, שקדים קלויים

אבוקדו במילוי סלט ברוקולי עשבי תיבול וצימוקים, יוגורט קשיו ושמן בזיליקום

כרוב לבן אפוי בתנור ביין לבן, שום, צ׳ילי ועשבי תבלין

קינוח: סלט הדרים , גרניטת לימון, בזיליקום

מפגש מס' 15 - איטלקי:

פיצה גורמה (רגילה ובלי גלוטן)

סלט קיסר ברוטב איולי טבעוני 

סלט ברוקומיני עם עגבניות מיובשות, 

פרמזן טבעוני וצנוברים

טרמיסו רו טבעוני

מוס שוקולד וקצפת טבעונית 

שוקולד מריר רו עם אגוזים  

מפגש מס' 16-17 - סדנאות רו-פוד וסופרפוד.

מפגש מס' 18 - מסיבת סיום.

 

* המתכונים בקורס עשויים להשתנות בהתאם לזמינות הירקות בעונה.   

שיעורי בישול בריא חוויתיים ומרתקים...  

כמה מילים ממי שכבר היה ומכיר...

מירב בסון, צלמת  

מטבח מרווח, קבוצה גדולה של אנשים מחוייכים.חיוך של תשוקה , התמוגגות, הנאה, ממטבח כה בריא ומטריף חושים. שף אחד אחד מלא בידע, סקרנות, הבנה , אסרטיביות ודיוק. מנצח על תזמורת של חומרי גלם משובחים.

אריאלה גרוסמן, מורה  

נהנתי מאד מדרך העברת הסדנה, הטעימות של המצרכים השונים תוך כדי הכנת המתכונים - מאד תורמות להבנת התהליך. אהבתי מאד את הפשטות שבהכנת המתכונים , עם שילוב של ידע על המרכיבים והמצרכים השונים. העברת הסדנה בסבלנות ועם המון תמריץ לנסות ולהכין בבית. במילה אחת - מדהים!! ממליצה בחום!

זוהרה רייף, קונדיטורית  

ניר פשוט מדהים! הוא שיפר את חיי בזכות הידע שרכשתי בקורסים איתו. חידש לי המון. בזכותו שיניתי את כל חיי וחיי הסובבים אותי! תודה רבה!!!

 ״אשתי אומרת שההשקעה הכי טובה שהיתה לה עד היום זה שהלכתי לקורס הזה״ - ניסים אשכזי. 

״מאוד פשוט, הוא מעביר ליקום אמת פשוטה בגובה העיניים ומהנשמה״ - לימור חיון. 

 

עוד כמה תמונות להמחשה של עוד רבדים שנפתחים בקורס מעבר לבישול והקסם שקורה בין המשתתפים בתהליך...   

 

בוגרי מחזור א' של הקורס שיצאו מהקורס סופר מרוצים ועד עכשיו מבשלים בבתים שלהם אוכל בריא וטעים...

 חוויות בוגרים ממחזור קודם...

בלה: ״למדתי המון קורסים תיארוטיים בתזונה אבל רק עכשיו אחרי שעברתי את הקורס עם ניר אני מרגישה שעברתי תהליך של טרנפורמציה ועכשיו אני יודעת ליישם בריאות בחיים שלי וגם יכולה להעביר את הלאה לעוד אנשים...״

שרית, לירון ודלפין: ״לא הייתי מחוברת למטבח והכנה של אוכל היתה סבל עבורי וניר שינה לי את החוויה עם אוכל מקצה לקצה...״

בתיה: ״הייתי בהמון קורסי בישול אבל פה זה משהו יחודי ומיוחד... ניר מבחינתי הוא מנטור ואני אחריו לכל קורס שיפתח...״

אבי: ״רזיתי המון כי אכלתי נכון... בזכות הקורס המטבח ואני נהינו חברים...״

אמיתי: ״הורדתי 6 ק״ג, אני מרגיש קליל ונקי בגוף ובראש...״

מנואה: ״דרך התזונה ריפאתי את הגוף והנפש שלי... הקורס עזר לי להבין את עצמי ואת האחרים יותר לעומק...״

 הנה כמה שאלות שאני תמיד שמח לענות עליהן

אם לא תמצאו את התשובה שלכם כאן, אל תהססו לפנות אליי - 054-6484614 

האם הסדנה מיועדת גם למי שלא יודע לבשל?

כן לגמרי! אני מסביר את כל הטכניקות והמתכונים מאפס כך שהקורס לגמרי מתאים למי שיש לו מעט מושג במטבח ויחד עם זאת הקורס מאוד מעמיק בידע כך שמתאים גם לטבחים ושפים מקצועיים שרוצים להתמקצע במטבח הבריא.

האם האוכל הבריא קשה ומורכב לבישול ביום יום?

המטבח הבריא יכול להראות לנו מורכב וקשה להכנה, אולי כי אנחנו לא מספיק מכירים את חומרי הגלם והטכניקות הייחודיות למטבח הזה ואני אומר, ברגע שמקבלים את הידע הנכון רואים כמה זה קל.

ניר, מה מיוחד בקורס? במה הוא שונה מקורסים אחרים?

זהו הקורס היחיד והמקיף מסוגו בארץ למטבח הבריא טבעוני. מלבד התכנים המרתקים של ההרצאות והבנת הגוף דרך הניקוי המעמיק, חוד החנית של הקורס הוא שיעורי הבישול המעשיים. יש כיום הרבה קורסים בתזונה ונטרופתיה ששמים דגש על הידע התיאורטי ומעט מאוד בבישול מעשי. בקורס תקבלו את כל הידע הנדרש להבנה של תזונה בריאה ובעיקר את היכולת ליישם בריאות דרך הבישול בבית ביום יום.

האם הסדנה כשרה?

חומרי הגלם בסדנה כשרים וכל המתכונים טבעוניים ללא מוצרי חלב ובשר אך אין למקום תעודת כשרות.

האם הסדנה טבעונית לחלוטין?

כן.

האם גם אנחנו מבשלים בסדנה?

כל אחד בסדנה מקבל קרש וסכין שף. את כל ההכנות והחיתוכים אנחנו עושים יחד לפי ההנחיות המפורטת שלי. לאחר מכן אנחנו מבשלים בעמדת בישול אחת המאפשרת ריכוז ויכולת לרדת לפרטי פרטים בהסברים כך שבאמת תצליחו בבית להכין את המנות כמו בסדנה עצמה.

רוב הסדנאות בארץ מחלקות את הקבוצה לקבוצות שונות שמכינות מתכון מהסדנה. זה אולי נותן הרגשה של עשייה והתנסות אך שיטת לימוד זו מאוד פוגעת ביכולת להעמיק את הלימוד. לאחר שנים של המון ניסיון ללמד בכל הצורות, הדרך בה אני מעביר היום את הסדנאות מוכיחה את עצמה כהכי יעילה ללימוד מעמיק שיאפשר לכם באמת להצליח לבשל בבית מנות ברמה גבוהה.

אני רוצה רק מפגש אחד, זה אפשרי?

לא. מכיון שבקורס תזונה, מלבד השיעורי בישול יש דגש משמעותי על התהליך הקבוצתי שכל המשתתפים עוברים יחד מההתחלה ועד סיום הקורס. 

מה האווירה בסדנאות? 

בסדנאות ולאחריהן, מי שהיה אצלי הוא כבר חלק מהמשפחה. יש אווירה מאוד חמה ומשפחתית, היחס מאוד אישי והקשר האנושי שנוצר ביני וביניכם ובין המשתתפים בעצמם מרגש אותי כל פעם מחדש. החיבור האנושי שנוצר בסדנאות זה הדבר שאני הכי מודה עליו בעשייה שלי.

קצת עלי...

״יש בי אהבה והיא תתעורר ותגע, יש בי אהבה והיא תנצח״

אני ניר לוי, אבא חד הורי לרומי, אוהב אנשים, אוהב לבשל לאנשים ואוהב לחבר אנשים דרך אוכל.

את דרכי במטבח התחלתי במטבח המרוקאי העשיר של אמי. בגיל 14 כבר התחלתי לבשל במסעדות בחיפה. בגיל 21 יצאתי למסע רוחני ארוך בעולם שנמשך 15 שנה. חייתי 7 שנים בהודו ונפאל, שם למדתי ותירגלתי לעומק מדיטציה ובודהיזם טיבטי, יוגה ואויורוודה. בשנים האלו גם הקמתי מסעדה ובישלתי בעשרות מסעדות, מרכזים רוחניים וקהילות בעולם.

מעל 20 שנה שאני חוקר ומבשל אוכל בריא.

עבורי שף נושא אחריות משמעותית הרבה מעבר להכנה של אוכל טעים. טעים זה הבסיס ליצירת אמון אבל טעים לבד זה לא אוכל שלם. אוכל צריך להיות טעים, בריא, עשוי מחומרי גלם טבעיים ואיכותיים, ללא חומרים משמרים, ללא כימיקלים, לא מתועש או מהונדס גנטית, מחובר לכל רבדי החיים, לעונות השנה, לסביבה, לבעלי חיים, טרי, נקי, קל לעיכול, נותן אנרגיה ולא להיפך, מותאם לצרכים אישיים וצרכי הגוף,  אסתתי, סקסי, משמח, מספק את כל החושים, הגוף, הרגש והנשמה, עשוי באהבה ואנרגיה טובה כי מה שבא מהלב נכנס אל הלב. 

מה שהכי מרגש אותי  זה להצליח לגעת באנשים דרך האוכל. מה שגורם לי סיפוק אדיר זה לראות בסדנאות איך אנשים נפתחים, נדלקים מחדש, מבשלים בבית אוכל בריא וטעים ולא מפסיקים לרגש אחרים - כמו אדוות אהבה שמתרחבות. 

אוכל הוא רגש. הביטוי הראשוני לאהבה מהרגע שיצאנו לאויר העולם. אני מודה כל יום מחדש על הזכות לפגוש אנשים באופן הכי אינטימי שיש סביב הבישול והאכילה המשותפת.

לפרטים נוספים והרשמה לסדנה הקרובה

מלאו פרטים בטופס, לחצו על הכפתור

והשלימו את הרשמתכם

 

לשאלות נוספות מוזמנים ליצור איתי קשר בוואטסאפ

 

או דברו איתי בטלפון
054-648-4614

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.